Warsztat Warszawa ul.Syreny 14 Polecam!!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• loru
    odpowiedział(a)
    lorak999,
    ktoś od nas z forum też już tam jeździł ze swoją O2.

Zostaw komentarz:

• lorak999
    odpowiedział(a)
    Mam pytanko czy w tym warsztacie robią tylko starsze modele czy te nowsze też? z góry dzięki za odpowiedz

Zostaw komentarz:

• Octavia2Limited
    odpowiedział(a)
    Dzięki za odpowiedzi. Na pewno skorzystam.

Zostaw komentarz:

• chelbek
    odpowiedział(a)
    Ja u nich robie mechanike, zawieszenie u Tomka

Zostaw komentarz:

• modoc
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Octavia2Limited
    Czy panowie oferują usługi od A-Z ?. Mam do zrobienia zawieszenie oraz chciałem żeby sprawdzili elektrykę.
    Ta elektryką też się zajmują, mi naprawili niedziałający czujnik w drzwiach i sterowanie od szyb.

Zostaw komentarz:

• Octavia2Limited
    odpowiedział(a)
    Czy panowie oferują usługi od A-Z ?. Mam do zrobienia zawieszenie oraz chciałem żeby sprawdzili elektrykę.

Zostaw komentarz:

• Stefan_KTP
    odpowiedział(a)
    skodzianka znów sprawna mechanicy zrobili na mnie dobre wrażenie. Widać że znają się na swojej robocie i nie wymieniają bez sensu jeśli nie ma takiej potrzeby.

Zostaw komentarz:

• Guguś
    odpowiedział(a)
    chelbek, a o której odbierasz we wtorek autko ??

Ja około 17:30 odbieram Swoją furkę

Zostaw komentarz:

• chelbek
    odpowiedział(a)
    ja jade we wtorek z samego rana..

co prawda byłem juz.. i fakt (po pierwszej wizycie) chyba się znają..
    nie wymieniają wszystkiego! cytat: "troche się poci, ale to normalne po jakimś czasie.. narazie nie ma co wymieniać", poranne brzęczenie po prawej stronie przy rozrządzie (jak zajechałem do nich to jak na złość nie brzęczało), ale dowiedziałem się że jest to prawdopodobnie napinacz paska klinowego - BINGO!, zgadza się.. ! z ranka przytrzymałem ręką i przestało..
    podobno po jakimś czasie brzęczy..

z małych doświadczeń - chyba bedę robił tam silniczek (mam nadzieje jednak, ze nie bedzie się on co sprawda specjalnie psół). zobaczymy jak wymienie zawór podciśnienia czy się polepszy

pozdr.

Zostaw komentarz:

• Stefan_KTP
    odpowiedział(a)
    Jadę do nich w piątek. Mam kilka rzeczy do zrobienia. Dam znać jak poszło

Zostaw komentarz:

• chelbek
    odpowiedział(a)
    Byłem w tym warsztacie na oględzinach. Chłopaki się znają. teraz bede się chciał ustawić na wymianę zaworu podciśnienia (przy około 130-150km/h odcina turbo ). koszt z tego co się ostatnio pytałem 500 zł. ale czas najwyższy to naprawić.

Poza tym zauważyłem ze taksówkarze z wawy też tam zajeżdząją.. to chyba świadczy ze nie jest kosmicznie drogo i że dobrze robią.

Zostaw komentarz:

• Bear.Paw
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez hsurim
    Tylko trochę tam ciasno i tym samym nieco można ... przeszkadzać
    Nie wiem jak u Ciebie, ale kiedy jadę ze swoim samochodem pierwszy raz w jakieś miejsce, nie znając ludzi i nie wiedząc jak pracują z własnego doświadczenia - nigdy nie zostawiam auta bez opieki. Zawsze w miarę możliwości staram się przyglądać temu kto i co robi z moim autem. W tym przypadku faktycznie dużo osób poleca ten serwis, ale jednak jest to wciąż dla mnie miejsce obce i nieznane. Stąd muszę mieć pewność, że to co powiedziane zostanie zamontowane. Pozdrawiam.

Zostaw komentarz:

• hsurim
    odpowiedział(a)
    Tylko trochę tam ciasno i tym samym nieco można ... przeszkadzać

Zostaw komentarz:

• Bear.Paw
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez hsurim
    Można czekać i nawet przyglądać się ...
    W takim razie kolejna opinia utwierdzająca mnie w przekonaniu, że to jest serwis dla mnie.

Zostaw komentarz:

• hsurim
    odpowiedział(a)
    Można czekać i nawet przyglądać się ...

Zostaw komentarz:

• modoc
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Bear.Paw
    Witam. Zachęcony waszymi komentami dzisiaj zamówiłem sobie wizytę na przyszły tydzień. Cena faktycznie zachęcająca - ale z doświadczenia wiem, że cena i miłe słówka mogą oznaczać bardzo wiele niekoniecznie miłych rzeczy Ale mam nadzieje, że tym razem będzie jednak inaczej :P Ps. Jest możliwość poczekania na auto na miejscu, bo zapomniałem z tego wszystkiego zapytać... :?
    Tu akurat ceny mają bardzo dobre. Co do wykonania też nie miałem żadnych zastrzeżeń. Co do poczekania na miejscu to nie wiem. Ja zostawiłem rano i odebrałem po południu.

Zostaw komentarz:

• czachus
    odpowiedział(a)
    A ja zapytam o co innego, żeby nie zakładać nowego posta. Mianowicie, mam do wymiany (?) próg bo jeszcze w lato wjechałem w jakąś kałużę. Coś leżało w wodzie i zdrowo jebło w próg. Boję się, żeby nie zaczął rdzewieć, bo zdarło lakier. To jest w zasadzie w takim miejscu, że tego nie widać, ale jak wejdzie korozja,,,,,Poećcie jakiegoś solidnego blacharza i lakiernika do Skodzianki. Auto ma gwarancję do marca 2010. Zastanawiam się, czy zrobić to jeszcze na gwarancji w jakimś ASO, czy gdzie indziej po gwarancji?

Zostaw komentarz:

• Bear.Paw
    odpowiedział(a)
    Witam. Zachęcony waszymi komentami dzisiaj zamówiłem sobie wizytę na przyszły tydzień. Cena faktycznie zachęcająca - ale z doświadczenia wiem, że cena i miłe słówka mogą oznaczać bardzo wiele niekoniecznie miłych rzeczy Ale mam nadzieje, że tym razem będzie jednak inaczej :P Ps. Jest możliwość poczekania na auto na miejscu, bo zapomniałem z tego wszystkiego zapytać... :?

Zostaw komentarz:

• wolt77
    odpowiedział(a)
    Też ostatnio u nich byłem, robota pierwsza klasa, naprawili wszystkie dolegliwości, które inni spowodowali. Na koniec pytanie o cenę i bardzo miłe zaskoczenie. Wymienili czujnik ABS, wyregulowali wodziki i wymienili tarcze oraz klocki z tyłu. W końcu nic mnie nie irytuje podczas ruszania

Zostaw komentarz:

• mandaryna5505
    odpowiedział(a)
    witam wszystkich byłem u chłopaków jestem bardzo zadowolony diagnoza bezbłędna ,
    polecam .

Zostaw komentarz:

• aldam
    odpowiedział(a)
    ok bo myślałem , że tylko rozrząd

Zostaw komentarz:

• modoc
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez aldam
    3 kzł? Czyżby chłopaki mieli już ASO :?:
    Jak robiłem rozrząd w O1 2 czy 3 lata wstecz to części ori (wszystkie rolki, napinacz, pasek conti + nowa pompa wody) kosztowały 600zł (cena z rynku , nie kupowałem u nich) wymian rozrządu 350zł jak dobrze pamiętam. Więc skąd taka różnica ?
    A więc, rozrząd, kolumna kierownicy, zawieszenie przednie do zrobienia, turbinę też, tarcze cierne z tyłu, świece, jeszcze zobaczą drzwi bo czujnik nie działa od kierowcy i jeszcze coś tam. Dokładnie wymienię wszystko jak będzie zrobione. Stwierdziłem że jak robić to wszystko za jednym zamachem i nie rozdrabniać się.

Zostaw komentarz:

• aldam
    odpowiedział(a)
    3 kzł? Czyżby chłopaki mieli już ASO :?:
    Jak robiłem rozrząd w O1 2 czy 3 lata wstecz to części ori (wszystkie rolki, napinacz, pasek conti + nowa pompa wody) kosztowały 600zł (cena z rynku , nie kupowałem u nich) wymian rozrządu 350zł jak dobrze pamiętam. Więc skąd taka różnica ?

Zostaw komentarz:

• Piotr_Z
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez modoc
    Zamieszczone przez aldam
    jakie obecnie koszty wymiany rozrządu (robocizna)?
    Dokładnie opiszę co i jak jak dostanę rachunek okazuje się że jednak trochę więcej wyjdzie niż się spodziewałem. Co mnie zaskoczyło okazało się że do zrobienia jest za około 3 tys., Jednak miłe zaskoczenie było w momencie kiedy zgodzili się na dopłatę pod koniec miesiąca reszty gdyż tylko na ten cel miałem przeznaczone 2200 max. Zobaczymy jak zrobią, wtedy ocenię dokładnie. Chociaż pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. I sądzę że będzie to moje miejsce wizyt w razie jakichkolwiek napraw.
    Co oni znaleźli za 3 tyś zł?

Zostaw komentarz:

• modoc
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez aldam
    jakie obecnie koszty wymiany rozrządu (robocizna)?
    Dokładnie opiszę co i jak jak dostanę rachunek okazuje się że jednak trochę więcej wyjdzie niż się spodziewałem. Co mnie zaskoczyło okazało się że do zrobienia jest za około 3 tys., Jednak miłe zaskoczenie było w momencie kiedy zgodzili się na dopłatę pod koniec miesiąca reszty gdyż tylko na ten cel miałem przeznaczone 2200 max. Zobaczymy jak zrobią, wtedy ocenię dokładnie. Chociaż pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. I sądzę że będzie to moje miejsce wizyt w razie jakichkolwiek napraw.

Zostaw komentarz:

Pracuję...